AppStore GooglePlayStore

Pregled oglasa Budva, TQ Plaza – ekskluzivan trosoban apartman blizu mora

+6
Cijena
750 000€
Obnovljen
05.05.2020.
Lokacija
Budva
Zamjena
141
Kvadratura
195
Broj soba
3
Sprat
6+
Godina izgr.
0

Detaljniji opis

Budva, TQ Plaza – ekskluzivan trosoban apartman;

 

Površina: 195 m2;

Spavaće sobe: 3;

Sprat: 7;

Do mora: 100-150 m.

 

Ekskluzivan penthouse apartman u poslovno-stambenom kompleksu TQ Plaza, udaljenom 100m od mora, u srcu Budve, glavnom turističkom i poslovnom centru Crnogorskog primorja.

 

Apartman ima izvanredan pogled na more i na budvanski zaliv. Ima 3 prostrane terase s panoramskim prozorima, koji otkrivaju zapanjujući pogled i na moderni, urbani dio grada, drevni Stari Grad Budvu, more, ostrvo Sveti Nikola i na marinu za jahte.

 

Stambena (unutrašnja) površina stana je 143 m2, s dodatne 3 velike terase od ukupno 52 m², što čini ukupnu površinu od 195 m2. Stan se sastoji od tri spavaće sobe, prostranog dnevnog boravka i trpezarije, kuhinje, dva kupatila. U potpunosti je namješten i opremljen vrhunskim namještajem i kućnim aparatima.

 

Instalirano je centralizovano hlađenje i grijanje, kao i podno grijanje, high-speed internet, video interfon i kablovska televizija.

 

Na raspolaganju vlasniku apartmana je i podzemni parking. Kompleks ima sopstvenu službu obezbjeđenja, uz video nadzor i protivpožarni system.

 

Održavanjem kompleksa upravlja profesionalna kompanija. Infrastrukturu TQ Plaza kompleksa čine brojne prodavnice, kafići i restorani. Potencijal za rentiranje je izvanredan.

Morate biti logovani da bi ste postavili pitanje!
Način plaćanja:
Korisnik nije definisao način plaćanja!
Način dostave:
Korisnik nije definisao način dostave!
Prodavac
Nekretnina.me

Privatna poruka
Javno pitanje
Sačuvaj korisnika
Sačuvaj oglas
Podjeli oglas