Facebook
AppStore GooglePlayStore

Dopuna kredita


Kako biste dobili poene koje možete koristiti za promociju vaših oglasa i radnji na neku od istaknutih oglasnih pozicija na našem sajtu, na opštoj uplatnici je potrebno popuniti sljedeca polja:

• Naziv inicijatora kao nalogodavca – Vaše Ime i Prezime (npr. Petar Petrovic)
• Svrha transfera – Nalog: Vaš korisnicki nalog na Kupi.Me (npr. Nalog: Petar10, Nalog: Milija2, itd.)
• Naziv korisnika – “NIK CONSULTING” D.O.O. – Podgorica
• EUR – Upišite iznos koji uplacujete za dobijanje Kupi.Me poena
• Broj racuna korisnika – 540-10836-35
• Poziv na broj odobrenja – Vaš broj telefona registrovan na Kupi.Me.Važno: Od izuzetnog znacaja je citkim slovima popuniti polje Poziv na broj odobrenja, kao i napomenuti šalterskog radnika/cu da isto unese u sistem, kao i da zadržite svoj primjerak uplatnice. Ispunjeno polje „Poziv na broj odobrenja“ nam pokazuje koji korisnik/ca sajta je uplatio/la sredstva za dobijanje poena.Uplacena sredstva se prenose u vidu Kupi.Me poena na vaš racun u roku od 1-3 radna dana. U slucaju da ste uplatili sredstva koja nisu prenešena na vaš racun u pomenutom roku, kontaktirajte našu korisnicku službu ili nas kontaktirajte putem telefona na: 069/560-834


Kupi.Me svojim korisnicima nudi velikodušne popuste i slobodu prilikom kupovine Kupi.Me poena putem uplatnice. Takode, castimo PDV!

• Za uplatu manju od 5Eur, ne ostvarujete nikakav bonus.
• Za uplatu od 5Eur do 24Eur, ostvarujete bonus od 20% (Bonus do 5Eur)
• Za uplatu od 25Eur do 74Eur, ostvarujete bonus od 25% (Bonus do 17.5Eur)
• Za uplate od 75Eur do 99Eur, ostvarujete bonus od 30% (Bonus preko 22.5Eur)
• Za uplate od 100Eur i više, ostvarujete bonus od 40% (Bonus preko 40Eur)

Primjer:
Ako uplatite 50Eur, dobit cete ukupno 62.5Eur u vrijednosti Kupi.Me Poena (500 + 125 bonus Kupi.Me poena).


Kupi.Me bodove možete dokupiti i online plaćanjem putem Visa, Maesto i MasterCard platnim karticama.


Plaćanje karticama je realizovano u saradnji sa AllSecure doo i Hipotekarnom Bankom Podgorica i obavlja se na bezbjedan i sertifikovan način preko AllSecure Paymet Gateway-a, jednostavnim unosom podataka sa platne kartice.

Nakon što se unesu podaci o kartici i potvrdi plaćanje, banka autorizuje transakciju iznos će biti skinut sa vašeg računa a broj bodova uvećan srazmjerno uplaćenom iznosu.

Proverite kod banke koja je karticu izdala da li Vaša kartica podržava plaćanje preko Interneta.Zaštita podataka prilikom plaćanja karticama
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, povjerljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola, primjenom najsavremenijih metoda tokenizacije osetljivih podataka, i u skladu sa PCI-DSS standardima. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni Kupi.me.


3D Secure zaštita za sve trgovce i kupce - AllSecure Payment Gateway koristi najviše globalne standarde zaštite i privatnosti podataka. Svi trgovci koji koriste AllSecure Payment Gateway su automatski uključeni u 3D-Secure zaštitu, čime se kupcima garantuje bezbjednost kupovine. Brojevi platnih kartica kupaca se ne čuvaju na sistemu Kupi.me a sami upis se štiti SSL enkripcijom podataka.


PCI DSS Standardi - AllSecure Payment Gateway se konstantno usaglašava sa svim zahtjevima kartičarskih organizacija u cilju povećanja nivoa bezbjednosti trgovaca i kupaca. Od 2005 godine do danas, bez prekida, sistem je sertifikovan kao PCI-DSS Level 1 što predstavlja najviši standard u industriji. PCI Data Security Standard (PCI-DSS) je norma koja definiše neophodne mjere bezbjednosti pri obradi, čuvanju i prenošenju osetljivih kartičarskih podataka. PCI Standardima se štite osjetljivi podaci o korisniku kartice tokom cijelog procesa plaćanja: od momenta unosa podataka na prodajnom mijestu trgovca, tokom komunikacija između trgovca i relevantnih banaka i kartičarskih organizacija, kao i kasnije čuvanje tih podataka.